EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

délelőtt

2014. március 06. - Mirwen

megvolt a tortúra. 

kilenckor felvettek, 10 perc múlva már a szülőszobán kötik a branült, rettentő rosszul, végig azon pörgök, annyira fáj. Nem vagyok egy félős ember, de valahogy most az ájulás kerülget, egy kicsit megemelik a fejrészét az ágynak, kicsit jobb, de a kezem konstans emlékeztet hogy kellően szarul legyek. 

2014-03-06.jpg

Két oldalról folyik bele az infúzió meg az oxitocin. Elkezdődnek a fájások, eleinte lájtosan, aztán persze mindig tolják fel az adagot, egyre sűrűbben, egyre nagyobbak. Két órán keresztül tart ez a szárazon vajúdás, és nem is ez a legrosszabb, hanem hogy nem lehetett felkelni és a forgóim kicsináltak.

aztán végre vége, de a fájások csak lassan szűntek meg. Branült nem veszik ki, így kell lesétafikálni egy sorstárssal a földszinti ultrahanghoz, ott megnézik a gyereket, a lepényt meg az áramlást. Minden a legnagyobb rendben, a gyerek 3900grammosnak mérik, ennek külön örülök, mert már azthittem hogy kb 5 kilós.

aztán vissza fel a Csomolungmára, szülőszobára a negyedikre, ott várakozás az "ágyam" előtt G-re, dokira.

IMG_20140306_115907.jpg

Majd megérkezett, hümmögött és már mászhattam is fel egy vizsgálóasztalra hogy megnézze méhszájat. Éppen annyira nyitva volt hogy meg tudta nézni a magzatvizet is, az is tök tiszta.

úgyhogy holnapra csak egy sima NST újra. Addig meg reménykedés hogy vagy a mai terhelés, vagy csak simán az idő elkezdi a folyamatot magától... jó lenne most már nem ennyire összeismerkedni a kórházi személyzettel...

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr855846130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása