EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

a hét

2014. október 28. - Mirwen
nekünk jó volt, all expense paid, persze ilyenkor, amikor két evőkanál erőlevest tudok csak megenni, meg elég egy pohár joghurt a hétre, szóval csak csendben sírtam a sushizdák előtt... de a relocation agent néni (egy cukker német öreglány, Annette (ír férjjel, ezért nagyon jól beszél angolul)) megmutogatta a környéket meg négy házat. Az egyik félreértés volt, a legocsmányabb ház amit életünkben láttunk, viszont volt egy ami tetszett , hirdetése már nincs fent, úgyhogy nem tudom most nektek belinkelni. A lényeg, hogy most gondolkozunk és hétfőn folytatjuk a házkeresést.
Meg jó volt mert az ideiglenes lakást is megmutatták, az meg a halál faszán lévő kisfaluban van, cserébe nagyon cuki, tök frissen van teljesen felújítva és tényleg egy szál bőrönddel elég oda menni, mindent adnak (ágynemű, huzat, törölköző . ezeket ráadásul mossa is a házinéni (ők is aranyosak), meg kiságytól kezdve a mosogatószer meg szivacs is...)
Szóval most a hét húzós:
Ma egész nap a bejárati ajtót cserélik (trezor szerű kurvadrágára), áll a betonpor az egész lakásban, jöttek hozni az új matracokat, meg kértünk a költöztetőktől pár dobozt hogy a kényes holmit (bugyik, melltartók, stb) mégis csak mi pakoljuk el. 
szóval ma pakolunk (szét kell választani mindent hogy mi marad és mi jön), aztán megyünk gyerekekkel hajatvágatni, meg dm-ben veszek olyan gyerek-karszalagot amire a telefonszámom írom, ez lesz rajtuk a repüléskor (vagy pórázt veszek inkább, még nem döntöttem el)
holnap még mindig pakolunk, meg kocsin nyári->téli gumicsere, meg gumik lakásba felhurcibálása, meg fodrász nekem, meg gyerekdokinéninél utolsó látogatás, aki ellát minket mindennel (mi meg viszünk neki csokit) aztán este jön Csilla és dumálunk
Csütörtökön jönnek a költöztetők, akik még a fotelt is habfóliába tekerik, meg mindent bepakolnak, aztán délután ikea, matracokat venni, mert ugye a kiságyakat is elviszik és a gyerekeknek kell hely aludni. Aztán decathlon., ahol veszek olyan ocsmány nyakbaakasztós igazolványtartót, mert a két gyerek mellett jó lesz az a boarding pass-oknak meg az útleveleknek.
Pénteken valszeg még mindig pakolás lesz költöztetők részéről, és/vagy takarítás utoljára Rubinkával. illetve kocsit szervízbe viszi Balázs, kipufogót cserélnek rajta elővigyázatosságból. én meg még egy utolsó Bamboo nail spa-ra megyek.
szombat még szabad , csak becsekkolni kell a repülőre.
Aztán vasárnap reggel becuccoljuk Balázst a kocsiba az összes bőrönddel meg Vilivel és elindulnak jó korán, aztán mi meg délben megyünk a két naggyal egy airport shuttle-vel Bp-Frankfurt majd Frankfurt-Nürnberg útvonalon Balázs után.
Hát ennyi.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr706841179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása