EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

4.hónap

2014. július 10. - Mirwen

a háromhónapos státusz kimaradt, most rögtön ez jön

Adatok: 7kiló, és hosszú. nem tudom pontosan mennyi, rég mérték. de most 68-as és 74-es ruhákat hord. 

Alvás és napirend: esti bömbölde megszűnt, cserébe napközben bír nyűgösködni. de amúgy szerintem jó gyerek. még mindig három óránként eszik... 

Evés: cumisüveg, most már csak sima Milumil1-es tápszer. két hete abbahagytam a fejést. Három óránként evés. mindig 5kanalas adagot csinálunk már., azaz 160ml. átlag 140-et eszik etetésenként.

Nagymozgás: csípőszűrés oké volt. Hasról hátra már fordult párszor, de ma reggel bemutatta az első hátról hasra forgást is, úgyhogy lépegetünk szépen a listán.

Finommozgás: remek ujjszopó. mind a két hüvelykujját szépen és ügyesen szopja. cumit nem is erőltettük tovább, szépen fog, elkap dolgokat.

Fog: még nincs, de ököl szájbatömködés az van...

Eü: koszmó, illetve az előző hónapban volt egy jó kis megfázása, ami majdnem tüdőgyulladás lett, erős deja vu volt Simihez. Akkor sok orrcseppentés, orrszívás, meg köptető adás volt. meg salvus vizes inhalálás

Beszéd: gagyarászás, 

Hordozás: erszény (eb) és rugalmaskendő(én). no meg autósülés. a két nagy között középen. és a rövid Girasolomból készült karikás kendő, azzal próbálkozom most

Ügyeskedés

10 kérdés

most épp Steiner Kristóf írta a díványra, (aki amúgy szuper cikkeket szokott írni) de amúgy mindennapos mostanában ez a tízkérdésamitnetegyélfela...-nak. "..." szinte bármivel behelyettesíthető.

rühellem.

okostojáskodás az egész. Vegyük a jelen esetet: kutyatartóktól mit ne kérdezzenek. Lehet hogy a kutyásoknak ezek idegesítő kérdésej, de laikusként tök logikusak. Aki kutyát tart, az erre fel kell hogy készüljön és kész. 

ezekkel a cikkekkel csak azt érik el hogy a végén már senki nem fog beszélni a másikkal, mert mindenki besértődik valamin, személyes sértésnek véve a dolgot.

Ugyanez megy a babahordozással kapcsolatosan, a terheseknél is, a kisgyerekesektől mit ne kérdezzünk, stb., stb, stb...

és akkor a másságról, fogyatékosságról ne is beszéljünk. Ott is mindenki mindent kikér magának. Ha nem kezelik egyenlőként akkor azért, ha nem adják meg neki a különleges bánásmódot, akkor meg azért. meg hogy mit lehet kérdezni meg mit nem, stb. 

süti beállítások módosítása