EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

10 kérdés

2014. július 10. - Mirwen

most épp Steiner Kristóf írta a díványra, (aki amúgy szuper cikkeket szokott írni) de amúgy mindennapos mostanában ez a tízkérdésamitnetegyélfela...-nak. "..." szinte bármivel behelyettesíthető.

rühellem.

okostojáskodás az egész. Vegyük a jelen esetet: kutyatartóktól mit ne kérdezzenek. Lehet hogy a kutyásoknak ezek idegesítő kérdésej, de laikusként tök logikusak. Aki kutyát tart, az erre fel kell hogy készüljön és kész. 

ezekkel a cikkekkel csak azt érik el hogy a végén már senki nem fog beszélni a másikkal, mert mindenki besértődik valamin, személyes sértésnek véve a dolgot.

Ugyanez megy a babahordozással kapcsolatosan, a terheseknél is, a kisgyerekesektől mit ne kérdezzünk, stb., stb, stb...

és akkor a másságról, fogyatékosságról ne is beszéljünk. Ott is mindenki mindent kikér magának. Ha nem kezelik egyenlőként akkor azért, ha nem adják meg neki a különleges bánásmódot, akkor meg azért. meg hogy mit lehet kérdezni meg mit nem, stb. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr926278097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása