EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

2005. április 01. - Mirwen

Gusztustalanfejű vett magának olyan fülbedugós bluetoothos faszparasztTM fülhallgatót a telefonjához. Ilyet. Nos ha a batárnagy kocsik a kisfarkú pasiké, akkor az ilyen fülhallgató az önkritika nélküli, súlyosan retardált pszeudo férfi tartozéka... aki minimum egy Wall Streeti tőzsdecápának képzeli magát... Nagyon vigyázzunk az ilyen emberekkel! főleg azokkal akik még akkor sem veszik le ha már nem telefonálnak. Bár most asszem hülyeséget írtam, mert aki ilyet vesz az még aludni se veszi le... ó a hájtekk imidsz!

a fő szánalmas dolog az volt ahogy egy fél délelőttön keresztül próbálta felapplikálni a fülére és NEM MENT neki!! ott próbálta ráhegeszteni remegő kézzel a már vöröslő fülére és szitkozódott hogy még ilyen hülyeséget... az íkúbajnok. egy fülhallgatót...

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr865662644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása