EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

2005. április 21. - Mirwen

igen, így néz ki egy adag legalább három éves olaj. már nem is nagyon folyik, a viszkozitása a fogkrémére emlékeztet, a felülete, ahogy a képen is látható tiszta fodrosodás. Mintha nagyon nagy lángon forró vizet hirtelen megkövesítettek volna. Viszont ami érdekes: nincs már szaga. nemtom hova lett, hiszen az avas olaj azért elég büdös. Még az expasim sütött benne krumplit annakidején, én utálom az olajban sütést, meg az olajban sült dolgokat, ezért is merülhetett feledésbe a dolog. de mostmár asszem nem is háborgatom inkább a dolgot, kinevezem kísérletnek, és visszateszem a sütőbe*. kiváncsi vagyok hogy mivé tud még átalakulni... lehet hogy felfedezem majd az olaj harmadik fázisállapotát. vagy csak másodikat? vagy hány van neki egyáltalán?

szilárd olaj. hehe.. lehet hogy előtte kellene csigákat dobnom bele, aztán egy 5 év múlva viszem be a régészeti hivatalba hogy milyen új fosszíliákat találtam.

*: a sütőt sem használom, mert képtelenség begyújtani, illetve ha sikerül, akkor a gyufát tartó keze az embernek rögtön szőrtelen lesz, meg egy kicsit kormos... najó a korom nemigaz.

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr185662693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása