EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

2005. június 05. - Mirwen
anyuék mesélték: otthon anyamacska ugye kölykezett, van két kiscica - valószínű a postásmacskától - és a garázsban laknak. Apu ma az udvaron sétált épp keresztül, mikor látta a szeme sarkából hogy ott az anyamacska a fűben, épp mosdi, majd ment tovább a garázsba a fűrészért, mikor meglátta hogy ott a két kismacska az anyamacska mellett bennt a sarokban... nos ebben a pillanatban enyhe mátrixhasadásos pillanatot érezhetett, gyorsan kilépett a garázsból, csekkolt: az anyamacska ott a fűben... vissza a garázsba: ott is egy felnőtt meg a két kicsi... ekkor jobban szemügyre vette, és derült ki hogy az amit anyamacskának nézett, egy döglött ugyanolyan színű macskatetem, de már nagyon rég megdögölhetett, mert kopogós száraz és lap vékonyságű volt, ellenben szép selymes volt még a szőre.
arra a következtetésre jutottunk hogy az anyamacska bébiszitterként alkalmazta egykori fajtársát. a kiscicáknak mindenesetre tökéletesen megfelelt, és nagyon jót csicskáltak a lapos mamapótlékon...

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr745662790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása