EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

2005. október 15. - Mirwen
kölcsöninternetezek, mer ugye otthon nincs. végrevégre 11-ig aludtam, igazán jólesett, és hiányzott is már, utána összerámoltam a három hete egyre felismerhetetlenebbé váló lakást, és most már kezd emlékeztetni a régi formájára. négy fordulónyi mosnivaló volt, két szárító van tele, de mosópor és öblítőillat, meg porszívózás meg hajmosás. rebirth.
apropó hajmosás. az első a fodrász óta, ami ugye a legkritikusabb, hiszen tökmindegy hogy milyen állat frizurát kreál is a fodrász, utána nap mint nap neked kell karban tartani, és az a jó frizura, ami ezt engedi is. nos az enyém egy köztes állapot. nem lett szörnyű, de van benne valami visszataszító. történetesen a régi keletnémet focista frizura, és a Jersey-i család hajszerkezete között valahol. Vagy esetleg az ifjú Agassi? A tied kiére szokott hasonlítani?

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr105663177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása