EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

2005. október 28. - Mirwen

Piszkos Fred nevű műintézmény volt a tegnapi tetthely. még csak hárman érkeztünk a törzsgárdából, amikor a lépcsőn látom lejönni az egyik krumpliföldi kollégát, akitől megtudjuk, hogy mááár megint iszonyú kicsi ez a város, mert ugyanaz a krumpliföldi társaság jött el ünnepelni egy kollégát, mint akikkel a múltkor a III. OBL-en futottam össze. hihetetlen, na... a hagyományokhoz híven jól bevacsoráltunk, ordenáré mennyiségű nyers lilahagymát fogyasztottunk (háromszor kértünk repetát), közben is szorgosan öblögettünk vörösborral, majd mégjobban rákapcsoltunk a tempóra, természetesen sírvaröhögős, őrültségeket csinálós lett az este, csodálom is hogy nem rúgtak ki minket. bár amikor közöltük a pincércsajjal hogy versenyt akarunk fogyasztani a másik asztaltársasággal, akkor azért szétterült a széles mosoly az arcán.

ez itt SA egy heves mozdulat után. A poharat el is tettük emlékbe, és ezzel meg is alapoztuk azt a hagyományt hogy innentől relikviákat fogunk gyűjteni egy-egy alkalomról.

ez meg itt én meg HZs Cincike, amint épp próbálunk valakit megvesztegetni. asszem nem jött össze. DZs barátosnémmel a végén taxit szavaztunk meg, és mint a régi szép időkben, fáradtan, becsípve hazataxiztunk hogy aztán beájuljunk az ágyba.

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr195663214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása