EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

after every rainfall must come a rainbow

2015. november 23. - Mirwen

this sorta' thing happend... 

ezzel a képpel fejezném ki leginkább:maybe.jpg

a részleteket majd leírom jelszavasba 

 

szóval igen, amikor eljutok a blogig, akkor már általában igencsak magam alatt vagyok. úgyhogy tartozom az univerzumnak azzal hogy beszámoljak arról hogy ez eddig a legjobb november evör, mert csak. valahogy. Lehet hogy túl sok faszság és túl sok depi után a normális is már ennyir jól tud esni, de most azért még egyéb dolgok is vannak.

egyrészt már azért elég vékony vagyok. basszus, azt írom hogy vékony. najó, normál. de magamhoz képest vékony, na. ez kurva jó. a ruhát már normálisan állnak rajtam, nem csak mint egy szomorú szemeteszsák, csinos is tudok lenni, stb.

aztán most ez az adventi időszak meg az ünnepek meg minden ez tök jó, főleg hogy tavaly milyen szar volt és most már kialakult kis életünk van és normális hétköznapok 

aztán süt a nap! sokat! és közben meg már hó is esett! 

éshát ha döcög is néha, azért még mindig a legjobb nekem ebbel együtt, na.

meg egyebek, de persze ilyenkor nem jut eszembe.

jaigen, épp alszik Vilmos, a nagyok meg az intézményeikben, úgyhogy NYUGI van. áldott kegyelmi állapot ez.

CV-met is leportoltuk és hirtelen felindulásból beadtuk eb cégéhez, mert pont volt egy egész jónak kinéző pozíció és most egyszerre drukkolok azért hogy behívjanak és azért is hogy NE hívjanak be . Fosok na. szmájli

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr698101952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása