EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

2005. december 29. - Mirwen
tiszta idegesítő, és teljesen hülyén hangzik, de nincs filmem amit megnézhetnék, és sorozatom se. mégilyet! pedig már anyu is rákattant a Lostra is meg a Desperate housewivesra is, úgyhogy ezeket is megkapja majd szülinapra szépen dévédére kivésve. (természetesen csak biztonsági másolatok ezek az eredeti dévédékről, ugye.)
amúgymeg épp MTV megy a háttérben, és egy valami új Kéri Mária szám, amiben egy észvesztően helyes pasit ölelget mint a klippbéli szerelmét. ilyenkor mindig elgondolkodom azon hogy én milyen szar színész lennék, merthogy én tuti belezúgnék abba akivel ilyen jeleneteket kéne készítsek. meg egyáltalán, hogy lehet eljátszani egy szerelmes filmet, pillantásokat meg minden ilyesmit? jójó, ez a színészet, de akkoris... szerintem sehogy

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr375663371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása