EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

2005. április 03. - Mirwen

Tofus recept Senoinak.

Végy egy serpenyőt, egy kis Kikkoman sukiyaki szószt (már a teszkókban is kapható, nem köll hőzöngeni), meg egy doboz natúr magyar tofut. Itt fontos a magyar tofu, mert az igazi túl lágy lenne. A tofut felszeleteled, vagy felkockázod, jól mutat olyan 1centiszer 5centis csíkokban. Serpenyőt a gázra, tofu bele, megloccsint a sukiyaki szósszal, keverget... (ízlés szerint adható hozzá egy kis szójaszósz is) majd hagyni sülni egy kicsit kevergetve, de nem leégetni. Majd kiszedni a serpenyőből egy tálra, megszórni apróra karikázott újhagymazöldel csak úgy a látvány kedvéért, és máris lehet búslakodni hogy miért csak egy dobozzal készítettél... (otthon legalábbis hármunkak kevés lett)

és persze ezt a végtelenségig lehet továbbvariálni...

tegnap egy partizánakció keretében hagytam magam elrabolni suli után. Feljöttek anyuék pestre eztmegazt intézni, és aztán mikor feltette anyu a kérdést hogy "nem jösz velünk haza?", akkor még tiltakoztam, mondván jópár dolgot akartam elintézni, aztán persze kezdtem meggyengülni, ugyanis gyönyörű idő van, és ilyenkor imádok otthon a kertben tennivenni, meg egyáltalán, kinntlenni a napon, mégha kicsit csíp is még a szél, de már érezni a nap melegét, és fotoszintetizálni... majd bevetették a nehézágyút: finom ebéd van, gombalevessel meg libasült. Ugyanis pont előtte "dicsekedtem el" hogy 145 forintom van, és hogy még nem is reggeliztem még, és hogy nem is tudom hogy mit fogok enni ma... aztánpersze már itthonis vagyok.

de befejezem, mert rettentően frusztrál a betárcsázós internet villogó ledje, ahogy vurlicerként nyeli az újabb forintokat...

Gusztustalanfejű vett magának olyan fülbedugós bluetoothos faszparasztTM fülhallgatót a telefonjához. Ilyet. Nos ha a batárnagy kocsik a kisfarkú pasiké, akkor az ilyen fülhallgató az önkritika nélküli, súlyosan retardált pszeudo férfi tartozéka... aki minimum egy Wall Streeti tőzsdecápának képzeli magát... Nagyon vigyázzunk az ilyen emberekkel! főleg azokkal akik még akkor sem veszik le ha már nem telefonálnak. Bár most asszem hülyeséget írtam, mert aki ilyet vesz az még aludni se veszi le... ó a hájtekk imidsz!

a fő szánalmas dolog az volt ahogy egy fél délelőttön keresztül próbálta felapplikálni a fülére és NEM MENT neki!! ott próbálta ráhegeszteni remegő kézzel a már vöröslő fülére és szitkozódott hogy még ilyen hülyeséget... az íkúbajnok. egy fülhallgatót...

hatalmas léptekkel tavaszodik. tegnap ebéd után olyan voltam mint az a bizonyos tavaszi légy: két kávé kellett hogy ne fejeljem le a billentyűzetet.

utána viszont másik anomália: hajnal egyig néztem már megint a 24-et, még fél órát olvastam, aztán szinte erőltetni kellet az elalvást. Reggel meg félhétkor kipattantam az ágyból mint egy acélrugó. itt pezsgek ez életenergiától. 

...lesz ennek még böjtje...

süti beállítások módosítása