EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

2005. augusztus 21. - Mirwen

A The Wire című egyébként nagyonszuper sorozatot nézem, S02, E11 - Bad Dreams, és abból is a 48. percnél történik, hogy elővesznek egy magyar útlevelet, ami így néz ki:

figyelem, a címer...

aztánmeg kinyitják:

ez a legjobb... sajna nem látszik elég jól, de az van az "ÚTLEVÉL-PASSPORT" alá írva hogy "Magyarország apostoli királ ya neve ben", a "MAGYAR KÖZTÁRSASÁG" alá a bal oldalon pedig az hogy "Az útlevél tulajdonosa és ay megnevezett kiseroje Magyarország területéa alkalmazart munkajat nern valahat"

Fénykép mellett a pecsét...

és a fénykép alatt a szöveg: "Magyarország valo utazásra es nyolcz napi hosszabo kuragyminister szerzese kotelezo"

ezdeszép :-D elképzelem a kellékest amig guglin összevadászott egy magyar útlevélre való anyagot. kár hogy a magyar cs&kir. levéltárban... :-))

igen, ma sok bejegyzésem van/lesz, mert itthonvagyok kettő óta, igaz amint hazaértem bealudtam hatóráig. A lakásból ezerszázalék hogy nem teszem ki a lábam, mert utálom a tömeget, meg nem is érdekel. szóval a mai ajánlatom a Spektrumon a Child of our Time. című sorozat. "A "Miből lesz a cserebogár?" tulajdonképpen egy kutatási program bemutatása. A BBC tudományos részlege 2000-ben 22 olyan családot kezdett tanulmányozni, melyben abban az évben gyermek született. A forgatócsoport azt szeretné megörökíteni, hogy miként zajlik a fejlődés, mitől leszünk olyan felnőttekké, amilyenek leszünk." a lényeg hogy húsz éves korukig figyelik és dokumentálják a fejlődésüket, szóval igazán nagyszabású kutatás, a BBC professzionalitásával kivitelezve. Lebilincselő! ma 19:50-kor lesz a következő sorozat
port.hu

fusizni egy ötcsillagos szállodában fusizok. mindig is imádtam a szállodák légkörét, az egész mini világot amit teremtenek. Apu szállodavezető volt vidéken még régebben így gyerekkoromban sokat lógtam ott, hol a recepción, kulcsokat rakosgattunk, hol a szobaasszonyokkal - máig az orromban a frissen mosott-vasalt ágyneműk illata ahogy keveredik a miniszappanokéval -; én meg - többekközt krumpliföld révén is - voltam már egypár fasza hotelben, szóval ismerem jól a másik oldalt is, de ez a része is nap mint nap lenyűgöz, hogy részese lehetek az illúziógyártásnak, meg belülről láthatom. Szeretem a rangos hotelek apró figyelmességeit, amit olyanokon szoktam tesztelni hogy be van-e hajtogatva szép háromszög alakúra a vécépapír vége, meg hasonlók. és csöppet sem alantas érzés ha most én hajtogatom be - még ha átvitt értelemben is, mert ugye nem azt csinálom. Egész délelőtt gondolkodtam rajta hogy ez miért lehet? konformizmus? szolgalelkűség? nemtudom. nemtudom miért.
süti beállítások módosítása