EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

2005. szeptember 04. - Mirwen
anyuék megdöbbentő gyorsasággal elviharoztak, én meg hímzek.... Zzzzzz <--csak ennyire vagyok uncsi

címszavakban:
- most jöttem meg fusiból, egész nap hajtás volt, ki is fáradtam kellőképp
- anyuék szóltak hogy pesten vannak, és hogy beugranak nemsokára egy kicsit. hmmm, készítsem a felmosóvizet vajon?
- nincs mosnivalóm.. ilyen vasárnapom se volt még...
- kaptam gumicukor ikebanát... ezt adjátok össze!... naná hogy japánoktól
- lejött a film amire már két hete vártam. Minél kevesebb volt hátra a bitkolbászból, annál lassabban csordogált lefele... murphy
- jameg elkedztem fordítani a feliratát magyarra, bár ez még csak úgy passzióból, nemtom hogy végigcsinálom-e...
- You are running very low on disk space on Local Disk (C:)
- más hirtelen nem jut eszembe... szomjas vagyok
... és most futott be a hír ebben a pillantban hogy gombavacsora lesz... jipppííí

basszameg hogy sosem tartok se rendet, se tisztaságot otthon, hanem mindig vésztakarítanom kell ha valaki jön. ilyenkor 300%on pörgök és egyszerre mutatok be talajgyakorlatnak beillő mutatványokat a porszívóval meg a törlőronggyal, de leginkább azt érem csak el az egésszel hogy mégjobban kiemelem a gyorstakaríthatatlan koszt... ennyi erővel körbeposztitozhatnám a lakást, nagy piros filces nyilakkal hogy "idess, milyen kosz van itt!" vagy hogy "hűűű, mennyi olaj fröccsent ide még két éve!"

ehhh...

buszra vártam, amikor megláttam egy 14 éves forma vékony, magas, fekete cuccokba öltözött, copfos-metálos fiút. Moonspell pólóban. ettől mindig megkergülök. márhogy más is szereti a Moonspellt. tudom hogy hülyeség meg minden... felszálltunk a buszra, zenéthallgatott, énis, közben meg büszkén kikeresgéltem a Moonspell koncerten készült képeimet magamban a telefonon, csak úgy nosztalgiázva. Hát nem ugyanott szálltunk le? na, ezt már nem hagyhattam szó nélkül, és odamentem a gyerekhez azzal az issszonyú idétlen szöveggel hogy "neharagudj, hol vetted ezt a pólót?" . szerencsétlen először köpni nyelni nem bírt, aztán elmagyarázta hogy a nyugatinál valahol, énmeg megköszöntem és odébbálltam. pedig csak annyit akartam volna mondani igazából hogy "bazzeg! teisvoltál koncerten?? nemkurvajóvolt?!"

süti beállítások módosítása