EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

2005. október 16. - Mirwen
Az Infernal Affairs I. (avagy nálunk Szigorúan Piszkos Ügyek) nyolcadszorra megnézve is bámulatos, zseniális és brilliáns. Nem csak szerintem.

"Sophie kocsija felé rohanva a téren át Langdon szirénázó rendőrautókat hallott a távolból. - Erre - mondta Sophie egy csapott orrú, piros kétülésesre mutatva a parkolóban. Ugye csak tréfál? Langdon soha életében nem látott még ennél kisebb járművet. - Ez egy Smart - közölte Sophie. - Négy litert fogyaszt száz kilométeren."
Dan Brown - A Da Vinci-kód

FASZKORBÁCS! FASZKORBÁCS!! FASZKORBÁCS!!!TM

reggel lustálkodás, kényelmes reggelizés délben, bravúrosan logisztikázott költöztetés, majd ráday utcai kávézás, számítógépüzletfelkeresés és nemzeti konzultációt orvul törökmézvevésre kihasználás, autólámpacsere és kókuszossüti készítés, közben alakul a fasírt, és hómméd pizzamaradék uzsonnára, este meg még ismerőslátogatás.
mozgalmas. remek.

kölcsöninternetezek, mer ugye otthon nincs. végrevégre 11-ig aludtam, igazán jólesett, és hiányzott is már, utána összerámoltam a három hete egyre felismerhetetlenebbé váló lakást, és most már kezd emlékeztetni a régi formájára. négy fordulónyi mosnivaló volt, két szárító van tele, de mosópor és öblítőillat, meg porszívózás meg hajmosás. rebirth.
apropó hajmosás. az első a fodrász óta, ami ugye a legkritikusabb, hiszen tökmindegy hogy milyen állat frizurát kreál is a fodrász, utána nap mint nap neked kell karban tartani, és az a jó frizura, ami ezt engedi is. nos az enyém egy köztes állapot. nem lett szörnyű, de van benne valami visszataszító. történetesen a régi keletnémet focista frizura, és a Jersey-i család hajszerkezete között valahol. Vagy esetleg az ifjú Agassi? A tied kiére szokott hasonlítani?

tegnap este kilencvenhetes évek retro zenéltem. Jaydee - Plastic dreams; Chicane - Offshore; Nalin&Kane - Beachball; Chemical Brothers - Block rockin' beats; Ushura - Open Your Mind stbstb.... Kezdődött mindez a rádió extrémen hallottak miatt, ahol ugyanis egy régesrégi zenét nyomattak, amit akkor nem tudtam hogy mi volt, ellenben abból remixelték később a Blue Boy - Remember me-t. Nagyon furcsa volt így hallani, hogy előbb ismered a feldolgozást, és utána hallod az eredetit. ...és mégis működött: "It is an intoxicating blend of cut-up soul and loose disco grooves based on "Woman Of The Ghetto," from '70s Blue Note recording artist Marlena Shaw. "Remember Me" is soul on wax, pure and simple."

otthon változatlanul nincs net, mostmár kezdek gyanakodni hogy talán pénz kéne nekik? valószínű... de legalább helyette volt alkalmam csinálni könnyű japán vacsorát (miso leves, rizs, rá algás-szezámos furikake), és egy középkori Avignon-i szerzetesre hasonlító frizurát. sajnálom, nemtehetek róla, én csak hátulról figyeltem az összhatást, na. Onnan felettéb perfekt.

kölcsönkaptam a DaVinci kódot, ami ugye szennyirodalom meg ponyva meg pfuj-pfuj, dehát ugye úgy olvastatja magát mint egy jobbfajta drog, és épp állig betakarózva olvasgattam Langdron izgalmas kalandjait Párizsban, ahogy szöknek a rendőrök elöl "...át a Szajnán, jobbra a Champs Elizé, balra magaslik fenyegetően az Eiffel torony...", amikor összerezzenek a telefonom csipogására: mms-em jött, DZst-ől, aki épp turistáskodik:

"Egy kis ízelítő"

leizzadtam...

süti beállítások módosítása