EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

2005. október 21. - Mirwen

kölcsöninternetezek senoinál, ő most épp fürdik, várom hogy végezzen és mehessek be sminkelni. Ez a kijelentés meg most így kellemesen pikáns.

ködös albion.

gondolom nem vagyok egyedül a pokrócba bugyolálva kényelmes kanapén való olvasgatás, ésesetleg csendes szundi vízióimmal, amit kiegészítenék még egykét részlettel: - ropogó tűz hangjai a kandallóból, a takaró puha simogató gyapjú, forraltbor szegfűszeges illata a levegőben, és a tudat hogy nemsokára hazaérkezik és átölel.

pfúúújbazzeg, ez dehányingerparádé lett. ez van, öregszem. Írom a memoárjaimat a Csók és Könnybe, folytatásosra. (vagy csak lecserélem a sablonomat, és fehér lesz egy bazinagy kék lepkével)

tegnap KCs barátosnémmel ismét megtartottuk a Kisrablóban a szokásos havonta megrendezésre kerülő kibeszélőpartit, ami remek lett! most kivételesen nem tatárbífsztekeztünk, hanem csípős csirkeszárnyaztunk, mert bevállalósak vagyunk, és nem rettegünk hogy miért volt olyan olcsó vajon. három pohár vörösborocska is lecsusszant, úgyhogy a hangulatunk egyre fényesebb lett, bár asszem vagyunk olyan egy hullámhosszon, hogy ehhez még inni sem kell.

kilencre már otthon is voltam, és az este még jobban folytatódott ahogy megérkeztek Eb és Zs, akikkel egy nagyszerű társasjáték partit nyomtunk.

anyám ma rémülten hívott fel: "mi legyen a nevem??..."  hogy mmmiii??? "...hát hogy A. hogy szólítson?..." (A. a tesóm barátja, leendő férj... (basszus, de hihetetlen)) anyu folytatta a felsorolást: "...mert ugye anyós nem akarok lenni, de most mi? Mama? Anyu? Anyuka?..." én eddigre már visítva röhögtem "...az anyuka a legszánalmasabb..."  egyetértettünk. Marad a keresztnév, de még nem tudtunk megegyezni hogy szimplán, vagy "néni"-függelékkel. néééhhhééénii... szöörnyűű

süti beállítások módosítása