EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

2006. április 30. - Mirwen

nem tarthatom meg magamnak HZs ezen gyöngyszemét:

"Szerintem a kis magyar fiatal értelmiségi sznobéria frissen kivirágzó attribútuma az "én nem vagyok fönn WiW-en, mert hülyeség az egész "hány kapcsolatod van" mánia." Az idősebbek hozzáteszik, hogy "Ez nem más, mint az emberi kapcsolatok kommercializálása".
Innen már csak egy lépés az, hogy "hannoverben dolgozom de átugrom öcsémhez brüsszelbe lefféért pénteken (súlyosbítva egy ":-p"-vel)", a "nemismerem fekete pákót de megvan a robert johnson összes minidiscen" és finn tangót meg besh-o-dromot hallgatni az ipodomon munkahelyre monociklizés közben", illetve, ha vesz az ember egy Jahreswagen autót, "képzeld, csak 3000 kilóméter volt benne, és szalonban állt, abszolút alkalmi vétel volt" beépített navigációval, amihez smucig cédét venni, így menet közben azt villogja a középkonzol, hogy "Map data not available"."

ehhez jön, hogy nincs otthon tévéje elvből

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr845663701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása