EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

észoszt

2006. november 03. - Mirwen

tegnap Lobóéknál voltunk Last Minute társasjátékozni, Kázmérnak ugyanis már csak két hete van hátra megszületésig. Jövő, vagy azutáni hétre már kétopciós a dolog: vagy kórházba megyünk kiskázmért látogatni, vagy újra társasozni egyet. Remek, remek!

amúgymeg nemtudom miért sír a szája a sok (irigykutya) embernek, hogy micsoda bébibúm van, meg hogy felszaporodtak a terhesbloggerek is, hát csak kicsit utána kéne számolni hogy mégis kik alkotják a keménymagot, meg a fővonulatot a bloggerek között... annakidején 2000-2002 felé, mikor itthon is beindult a blogolásosdi, az akkor ~2x (huszonfiatal) évesek voltak akik lecsaptak a lehetőségre, akik felismerték a blogolás adta ingyen-pszihiáterben rejlő potenciált. Nos ez a korosztály most érik be, és hoz termést. Ennyi. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr445664095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása