EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

RE: RE:

2006. november 29. - Mirwen

"...De azért megijeszt, hogy vannak olyanok, akik nem ismerik föl, hogy az emberi magatartás minden aspektusa mintakövetés (igen, a linuksz-mekkintosbuzulás is), mert az ember eccerűen így van bedrótozva, mint főemlős, egyedül csak az számít, melyik mintát követjük. A trendicsajminta pedig egy mesterségesen megalkotott viselkedésminta, ami artificiális jellegénél fogva nem a társadalmi folyamatok végterméke, ezáltal konfliktusgeneráló. De a trendicsávóminta is ugyanilyen diszfunkcionális. Van ugye a havontafürdős-mindigsajátutamatjárós-motoros pattern, no meg az esespólós-nonfigtetkós, meg persze a plazmatévés-kékinges-brókerarcos... A fiúknak is szar, de máshogy."

"Akkor még egy kiegészítés mellé (mielőtt valaki megjegyezné): igen, tudom, a vicceskedőposztírás is mintakövetés. Része a párzási rítusnak, öndefiníciós szerepű."

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr695664130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása