EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

2006. március 11. - Mirwen
egy nagyon klassz délután, találkozás p-vel (nagyon kedves ember, örülök hogy megismerhettem), ebéd a Menzán, amit elsőre borzalomnak gondoltam, mert sznobéria maximus, meg bazidrága, de a kajákkal úgy rácáfoltak, hogy ihaj! (csülkös bableves - isteni!, báránylapocka vargányamártásban, tagliatellével - szuperfinom!, jegeskávé - habos, édes, fagyis. remek!) meg a pincérek is maximálisan rendesek voltak, szóval meggyőzhető vagyok. Jó indokokkal.
jameg, celebszpottoltuk Szalontai Szilvit is, - egy darabig ment ugyan a találgatás hogy ki is az az ismert arcú híresség ott a sarokban -, aki mikor ment vécére, vagy mittoménhova, az asztalunk mellett ment el, és annyira áthatóan és magabiztosan nézhettem rá, hogy megtorpant az asztalunknál és hangosan rámköszönt a többiek legnagyobb megrökönyödésére, igaz hogy az enyémre is, de volt annyi lélekjelenlétem hogy mosolyogva visszaköszöntem rá mintha tényleg ezer éve ismernénk egymást. Utána azért énis kicsit magambaszálltam hogy akkor most tényleg ismerjük egymást, vagy miaf@sz?! úgyhogy a rihiröhi garantált volt.

na, igazán hiányzott már egy otthonébredős, ágybóltévézős, déligpizsamás, Nine Inch Nails üvöltetős reggel (délelőtt), amikor fürdés után meztelen grasszálok, meg az üres hűtőt nyitogatom, teljesen feleslegesen, de azért újra meg újra, hátha termett benne az elmúlt negyedórában valami. Persze semmi. Most viszont - don't you fuckin' know what you are? - és megyek hajatszárítani.
Az előbb úgy bebasztam a kezem az asztalba, hogy már most kékeslilás folt van rajta, aztán fürdéskor vettem észre hogy a mellkasomon van egy nagy kiszívottnak tűnő folt, viszont nem emlékszem ilyen pikáns momentumra mostanában. Este elraboltak az ufók? vagy volt ott a surprise birthday partyn kieső momentum? ehh, ez már csak így marad, most viszont össze kéne kaparnom magam röpke háromnegyedóra alatt valami szalon menza képes formába. Nem egyszerű feladat. de a lényeg az hogy most minden okés, és sounds good és promising.
(és persze nincs örihari ebbel)
süti beállítások módosítása