EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

2006. április 15. - Mirwen
egyébként meg nem is írtam arról még hogy hogy utálom hogy a csavargyárban a női vécé az az egyik bazinagy helyiség végében van, ahol vagy ötvenen ülnek (a nemek aránya: 92% pasi), és ezért kétszer is meggondolom hogy kell-e nekem igazán pisilni, vagy kibirom még egy kicsit? mer az is cinkes, amikor megyek és már suttyannék be gyorsan, láthatatlanul, égővörös fejjel, erre nem zárva van? és ilyenkor végig visszasomfordálni, majd tíz perc mingyá-bepisilek érzés után visszakacsázni, hátha... szóval néha inkább lemegyek a porta melletti vendég klotyóba, mert igen, ilyen hülye vagyok, mert ott csak a két biztonságiőr meg a három recepciós lát...
...remélem hamar hozzászokok, nem akarok Tena Ladyt venni még

az az igazság hogy valóban inkább nem is írok semmit, mert meló jó, otthon jó, nekem jó, nekünk jó. szóval minden jó, és ezt unalmas ecsetelni. időm semmi se írni, se olvasni. majd írok, ha hawaiion vagyunk már nászutalni, vagy ha egy véres összeveszés után egy padon fekszem a parkban valahol a gettó közepén kilátástalanul a jövőt illetően.

az az igazság, hogy tegnap az ünneplés hevében sikerült a Menzán úgy beboroznom, hogy reggel ijedten keltem fel, mert emlékeztem hogy írtam valamit a blogba, de fogggalmam nem volt hogy mit, és kicsit tartottam tőle hogy törölhetek majd ezerrel, vagymár csak sajnálkozhatok. szóval egy üveg száraz vörösbor, már nem is tudom milyen, de jófajta, mert másnapnak még árnyéka sincs. viszont itt kell megjegyezzem hogy rászoktam a koffein tablettára, tegnap is hármat nyomattam, az utolsót délután ötkor, aminek a következménye egy szellemileg éber, de erős koordinációs zavarokkal küszködő részegség lett a vége. szerencsére a gátlásokat is valahol az asztal alatt hagytam, így egy fántásztikus estének néztünk elébe.

miért olyan nagyon derogáló az ú.n. "hárdkór" biciklistáknak a 1. letámasztó és a 2.láncvédő? mert az a nagyi biciklijén is van? mert úgy túl konvencionális? neadjisten le lehet támasztani, és nem kell lefektetni a földre? vagy mert májerebb olajos vádlival járkálni? Esetleg a bricsesznadrág-biznisz van a háttérben? vagy a hosszú térdzokni-ipar? Kell hogy látszódjon hogy mi IGAZI-bringások-vagyunk-ha-leszállunk-a-bicikliről-akkoris ?
azzal a szar dumával ne jöjjön senki, hogy "súlya van"... ennyi erővel fogyókúrázni is kéne bicajozás előtt...
süti beállítások módosítása