EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

2006. június 11. - Mirwen
Sheer horror!! Kullancsot találtam a hajamban a tarkómon. Már zabált. Annyira hihetetlenül gusztustalan volt ez az egész, hogy eb mosolygós nyugtatására is le kellett feküdjek az ágyra a kiszedés közben mert a székről majdnem leájultam. Most hat hétig (s)lájm-kór rettegés. (kaptam kullancsoltást, de az emlékeztetőt nem kaptam meg. Meg az úgyiscsak az agyhártyagyulladás ellem tudna védeni.)

Adott két gyújtózsinór, amelyek egyenként egy óra alatt égnek el. A zsinórok hossza irreleváns, az égési idő nem állandó, viszont garantált. Annyit lehet tudni biztosan, hogy egy gyújtózsinór egy órára van kalibrálva. Van még korlátlan számú gyufa, egy svájcibicska. Feladat: Mérjünk negyed órát. Figyelem, a zsinórok hossza NEM állandó az idővel, azaz a félbevágott zsinór nem fél óra, és így tovább. (mégegy példa az inhomogén zsinór szemléltetésére: pl adott egy egyméteres zsinór, abból lehet hogy egy ötcentis rész negyven percig ég, miközben a maradék 95centis rész meg húsz percig)

tanulságok. // az egyik az, hogy ne bízzunk meg már semmiben. történt ugyanis, hogy vécélehúzás után simán fogtam a kefét - ellentétben egyesekkel -, amikor is valami fura volt, de nem esett le egész odáig, míg a határozott mozdulattal épp nekiálltam volna suvickolni, erre nem belnyúltam csuklóig, mert rövid volt az a szaros - ééérted - vécékefe nyele?! a másik meg hogyha az ember tréninget tart, akkor kapcsolja ki az outlookját, meg a gmailját, mert elég gázul néz ki amikor felugrik a "Szeretlek kicsit, és ölelni szeretnélek hosszan!..." szöveg a powerpoint prezentáció elé a jobb alsó sarokban. ezt kivételesen nem én követtem el, de felírom magamnak, hogy ne is fordulhasson elő

na, vége a kétségeknek. nem vagyok terhes. Történt ugyanis, hogy meló után rohantam Timi (MT) barátnőmhöz mert mára beszéltünk meg találkát, mert épp két és fél hónapja nem találkoztunk, és az érdi Pataky cukrászda volt betervezve, mert ugye kocsikázni is akartunk, ha már Timinek megvan a jogsija, meg két hete az autója is (igen, együtt kezdtük a jogsi csinálást, és igen, be kéne már fejezzem). szóval Pataky cukrászda, de előtte a deákon megálltunk, én berohantam tesztet venni (paráztam hogy nehogy a pasi gyógyszerészhez kerüljek. igen, első tesztem...), a kocsiban kiig elolvastam az útmutatót, ami szerint kell egy tiszta edény, amibe vizeletet helyezünk, meg pipetta, meg három csepp pisi. És egy teljes kémia-labort ne kerítsek hirtelen?! bázzeg... egész félvállról kezeltem egy ideig a dolgot, de aztán a végére lassan beparáztam rendesen, úgyhogy nem is bírtam ki hazáig, hanem ott a cukrászdába elmentem budiba nagyügyesen kiválasztottam a rokkantbudit, ott sok a hely, és mivel poharam nem volt hát mi a fenét csinálhattam volna, az előzőleg jól megmosott tenyerembe pisiltem. Igen. aztán a teszthez kapott (mert ugyanis jár hozzá, mint kiderült) pipettával óvatosan becsöpögtettem a kis izébe, ahova kellett, majd leizzadtam, meg kivert a víz, meg minden bajom volt, de aztán csak egy csík lett, elég konkrétan. Aztán kiment a villany. Ott álltam egy cukrászda rokkant vécéjében, pisis kézzel, a vécépapírtartó tetején egy negatív terhességi teszttel, a vaksötétben, letolt gatyában, bezárva, egyedül. Mivel a biztosítékom már rég eldurrant, nem is idegeltem magam a helyzeten, fogtam a telefonomat, azzal világítottam, és valahogy összeszedtem magam. aztán kitámolyogtam Timihez, aki kábé betegre röhögte magát a történteken, mert ilyen is csak velem eshet meg. Gyorsteszt a te barátod.

most voltam céges doktornőnél hogy gyógyszereket irassak fel, és mellesleg megemlítettem neki hogy nem igazán jól jött meg legutóbb, mire azonnal sztornózta az összes gyógyszeremet amit fel akartam iratni, és aszonta hogy vegyek egy terhességi tesztet még ma, és holnap annak az eredményével menjek vissza, és utána írja csak fel amiket akartam. fasza...
süti beállítások módosítása