EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

kényszeres

2007. január 29. - Mirwen

phnb bejegyzésén felbuzdulva énis leírom hogy hogy bontom a tetra pak tejet.

A tesztalany a parmalat tej (mert csak a gyárban iszom a kávéba öntendő): csak azt a fülét "szakítom fel" a doboz testétől amelyiken önteni szeretnék, és a perforáció mentén három-négyszer meghajtogatom, majd óvatosan de határozottan feltépem (a perforáció mentén), és kész. Tökéletesre fejlesztették a rendszert, mert ha pontosan úgy és addig téped ahogy a perforáció engedi, akkor akkora luk keletkezik a dobozon hogy pont jut bele levegő is öntéskor, tehát nem kell a másik oldalt is felvágni vagy neadjisten felbökni! Konkrétan agyvérzést kapok a - számomra - rondán felbontott dobozoktól. (de gondolom ez kölcsönös)

Másik kényszerességem: vécépapír. Egyszer még régesrég, még amikor a habostorta.hu-n is regisztráltam, akkor bemutatkozószövegnek a kényszeres rigolyáimat írtam le. Az első helyen a vécépapír áll: csak úgy helyes, ha a fal felől tekeredik. Mminden további változat tilos.

Mindenféle tubust természetesen szépen, a végéről kezdve kell kinyomni, a fém tubusoknál célszerszám - pl. kenőkés fogója - használatával kipréselni, és szépen visszahajtani.

A gyári mosdóban a csaptelepet mindig áttörlöm papírtölővel szárazra, hogy cseppmentesen száradjon meg. Otthon ez a papírtörlő hiánya miatt nem valósult meg, de dolgozom az ügyön.

Teregetéskor mindig a háttal lefelé hajtom ketté a felsőruházatot, és azokat is pontosan teregetem, de az egész teregetés pontos mértani hadművelet (mottó: csak az vasal aki nem tud teregetni)

Utálom amikor a flakonok - legyen az mosogatószeres, ciffes, de akár kézmosós, tusfürdős, samponos - "koszosak" (azaz látszik hogy használtak). azokat is át szoktam mosni, és van hogy még vízkőoldózom is az alját, ha hosszabb ideje van már a fürdőszobában.

Utálom még a nem rendesen elmosott üveget, és a legjobban az üvegen maradt féligleázott cimkéket. Ezeket napokig áztatgatom, vakargatom, a végén persze a körmöm bánja, de muszáj.

(És mindezek dacára utálok porszívózni, meg felmosni, porttörölni mégjobban, gondolom valami gyermekkori trauma lehet a háttérben... )

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr385664211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása