EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

...viseljen darutollas föveget

2007. február 01. - Mirwen

kedden a színház előtt bepaszíroztunk még egy öltönyház látogatást, és végrevégre szerencsével jártunk, mert se egerben, se az eddigi pesti helyeken nem találtunk normális öltönyt ebre. de itt szerencsével jártunk és egész jutányos áron megvan mostmár az öltöny is, és kiművelődtem hogy mit jelent az hogy "társasági ing" és hogy "francia nyakkendő" is pl... (az első az olyan ing, ami mandzsetta "gombot" igényel és rejtett gombolású, a másik meg az a buggyos nyakkendő vagymi)

szóval az oroszlánrészévem megvagyunk az előkészületeknek, ez volt az utolsó nagy falat.

tegnap meg elkezdtük a kontaktlencse projektet, ugyanis azt kap eb névnapra, de akármennyire erőlködnék, azt egyedül nem tudom megszerezni neki. pénteken megyünk visionexpressbe, mert rugalmasak meg szimpatikusak a faszkalap optirisesekhez képest. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr435664216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása