EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

hétvég

2007. február 12. - Mirwen

Szombatra elkészültek az elbaszott meghívók, úgyhogy este dombornyomorítottunk egy sort - azaz eb nyomkodta lelkesen, én meg lelkesen House MD-t néztem.

Vasárnap meg olyan körutat tettünk meg hogy ahhoz képest kannoszát járni, az gyenge egyhelyben tipegés. Kilenc rokon famíliánál viziteltünk, mindenhol "egyél egy kicsit" tolták elénk a kaját, "egy kis üdítő?" jött az ital, majd hogy "és hogy ismerkedtetek meg?", "mit dolgozol?" "hol is laktok", és az elmaradhatatlan "nektek se legyen jobb!", amire a végén már egész ügyesen tudtunk úgy nevetni mintha tényleg vicces lett volna.

Reggel kilenckor indultunk útnak, négyszáz kilométer volt, este fél kilencre értünk haza, és hétkor már nem volt hangom. 

És ez még csak a fele volt... 

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr715664228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása