EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

a nemzetközi helyzet egyre fokozódik

2007. március 05. - Mirwen

Lakásprojekt fodrozódik, halmozódik:

A kertes zöldövezeti ikerházból a lentebb látható indokok miatt nem lett ugye semmi, úgyhogy most  ezerrel a lakáseladáson, illetve a megfelelő veendő lakás kiválasztásával vagyunk elfoglalva.

A fontossági és választási sorrend:

legalább 3 szoba (lehet 2+1fél is)

D-DNY-NY-i fekvésű.

nice to have: gardrobe, kamra, 

még nice-abb to have: háztartási helyiség, garázs 

Lehet nagypolgári is vagy új társasház is.  De ha társasház, akkor nagy (min 12nm (és nem egy csík szerű...)) erkély. Vagy valahol találunk egy olcsó telket, és arra készházat húzatunk fel, vagy találunk egy nem olyan drága, de ötletes, varázslatos régi kertesházat és azt újítjuk fel.

Azt már látom hogy "új társasház" igénnyel kiszorultunk a III. kerületből, mert a méret-ár arány nem stimmel a mi pénztárcánkhoz. Úgyhogy marad a városban, jó közlekedésnél keresgélés társasházat, vagy valami nagyon aranyos használtat. De a telekvásárlást se vetettük még ugye el... szóval van mit mazsolázni, és addigis aki tud valami jó kis sonderangebot-ot, szóljon!

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr815664260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása