EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

futó projektjeinkről

2007. március 20. - Mirwen

Esküvő: 

esküvői cuccokból nekem már csak harisnya kell, ebnek meg öv, úgyhogy azt mondhatjuk hogy majdnem oké a helyzet. Kaja lefixálva, szállás lefixálva, cukrász lefixálva, dekor+virág lefixálva, meghívókat kihordtuk (kivéve KCs+P+A, meg aeonflux, de azt is hamarosan pótoljuk), ruhák megvannak, kozmetikus+fodrász megvan, fotós megvan, ültetési rend alakul. 

Most jöhet majd lassan maga az esemény, és közben meg utána a nagy összeveszések, idegbaj, és halálos sértődések. Legalábbis Murphy meg az eddigi tapasztalatok ezt mutatják. Kurvajó az ilyen, hogy kesergek anyáméknak hogy kit hogy juttassak el hozzánk vidékre, mert nincs kocsija meg ilyesmi, és akkor mondják hogy "nehogymár ezt én akarjam megszervezni, oldja meg mindenki magának, ne akarjam felvállalni másnak a problémáját is." Aztán rá fél órára jön a telefon anyámtól hogy "dehát milyen ruhát veszünk majd fel apáddal?? Nincs egy rongyom sem... " stb... 

Lakás: 

Közben megjelent hétfőn az expressz papíralapú újságjában is a hirdetése mind a kettőnk lakásának, eddig csak nekem telefonáltak, igaz már hárman is, de az is igaz hogy mind a három ingatlanos volt... azoknak meg goto sunyi.  

Amúgy új szerelmünk van, már ami a budapest környéki kistelepüléseket illeti, de ezt most babonából le se írom. Most az új lakás/telek/régiház projektetket befagyasztottuk mindaddíg amíg egyikőnk lakását el nem adjuk...

Jaés: Tudta-e Ön, hogy az expresszben nem lehet a hirdetésben semmilyen webcímet megjelentetni? 

Kölök:

csak bosszant; mert vérzek mostmár másfél hete, de semmi... ebből ilyen kiskanalas műsor lesz. Fantörpikus! 

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr765664281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása