EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

három repjegy olcsón eladó

2007. április 16. - Mirwen

apám meglepetést akart szervezni anyámnak a 30 házassági évfordulójukra hogy kiviszi Rómába, a legkedvesebb városába, ahova állandóan visszavágyik, namármost apu nem igazán mestere még az online helyfoglalásnak, úgyhogy megkért minket ebbel hogy segítsünk neki repjegyet foglalni meg szállodában szobát.

ezt hosszas egyezkedés után megtettük, majd most szombaton elmeséltük anyunak a nagy meglepetést. Nos annyira nagy meglepetés lett hogy anyám nem is akar menni, úgyhogy van egy eladó repjegyünk:

Wizzair. 2007 Máj.04 reggel6 ferihegy - 2007 Máj.07 este9 róma. 3 személyre. (mert kishugom is ment volna) 123ezer forint volt szőröstől-bőrőstől, alkudni lehet.

ha nem veszi meg senki, akkor kimegyünk mi, de most már kurvára nem akartam pénzt költeni, kéne felújításra meg minden szentszarra.

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr55664316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása