EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

tegnap

2007. április 24. - Mirwen

tegnap kollégabúcsúztató szaunaparti, melynek keretében megtanulhattunk trombitálni is. Illetve legalább mindenki kipróbálhatta hogy meg tudja-e egyáltalán szólaltatni a trombitát - búcsúzó kollégánk ugyanis trombitálni tanul - illetve megnézhettük hogy három megszólaltatás után mennyi nyál csöpög ki a cuccból. Aztán azzal ijesztgettük egymást.

ezenkívül tegnap megkóstolhattam végre azt az ice'n'go vagymiaszösz nevű fagyit ami olyan borsszem nagyságú golyókból áll, és az az érdekessége hogy szerintem folyékony nitrogénben tárolják mert mire egy pohárkányit kikanalaztunk, mind a hármunknak lefagyott a nyelve.

volt még halbolt is, ahol új növényt, egy új halat - ancit -, etetőt meg tubifexet vettünk az irodai halaknak, és még azt is beüzemeltük az akváriumba, rögtön azután hogy három kollégát küldtem el a tubifexes befőttesüveg mellől mielőtt még belehánynának.  

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr915664338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása