EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

projektet

2007. május 23. - Mirwen

és közben a sok dolog meg pezseg a háttérben...

az egyikről még nem beszélhetek, de eljön pár nap múlva annak is az ideje

a másik meg a lakásfelújításosdi, aminek előkészületeit újfent megbirizgáltam: beszéltem két festővel is, akikkel ma újra egyeztetek, és valószínűleg szombaton eljönnek megnézni a lakást hogy tudjanak árajánlatot mondani. Ugyaninnen lesz még burkoló is. Villanyszerelő van, már csak víz-gáz-szerelő kéne, meg a végén parkettás.

Tegnap voltunk ikeában konyhákat nézni, ma megyünk diego-ba lamináltpadlót nézni és pénteken meg festékbolt lenne... de még az is megeshet hogy beáldozom a holnapi napot is, mert ez totál izgi. Tudom, egyszerű vagyok.

eb mindeközben már második napja egy ekszelt bűvöl, ami képes lesz bármilyen lakáshitelt összehasonlítani bármilyen másik lakáshitellel, de úgy ám, hogy közben minden lehetséges paramétert figyelembe vesz. 

hmmhmmm, remekremek! 

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr565664366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása