EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

felújítás S02E02

2007. június 21. - Mirwen

nem írtam, mert nem voltam gépközelben, pedig közben megtöltődött a konténer, és másnap az összes vízvezeték gyönyörű rézcső lett, és csodaszépek a kis praktikus csapok, szelepek. Szóval örömködés.

Este negyed tizenegyig ott voltunk a lakásban hogy átbeszéljük újra meg újra, meg mégalaposabban ahogy csak lehet a csempék elhelyezkedését a falon, padlón, kádoldalán, ahova csak kerül, mert ma a kádbeállítás után nekikezd Elemér a burkolásnak. Nagyon nagyon kíváncsi vagyok hogy hogy fog kinézni a dolog. Mondjuk még előbb vennünk kell egy csomag lamináltpadlót, hogy tudja tartani a szintet a padlóburkolatok között, mert a küszöböket is kiszedettük. Meg talán a vécécsészét is kicseréli ma. De majd este!

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr135664396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása