EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

balatonozás

2007. július 20. - Mirwen

tegnap voltunk a héten harmadik alkalommal a Balatonon ilyen munka után lemenős, fürdős, éjjel hazajövős kis csobbanásokra, és azthiszem elmondhatom hogy még ha kialvatlanabbak is vagyunk a sok utazástól meg késői ágybakerüléstől, annnnnyira nagyon megéri hogy az elmondhatatlan! hogy 40 fokban menjek fel a lakásba megfőni estig? Hát a nagy frászt! egy törölköző, egy fördőruha és két barack, és irány a balaton. Most Balatonföldvár nyugati strand az új cél, tavaly Zamárdi szabadstrand volt. Van kafa kis átöltöző csigavonalú fülke, aztán meg Balaton.

tegnap még kistesóm is lejött Mancival (aki esetleg nem ismerné, ő a kutyusom) együtt, aki megejtette az első Balatoni mártózását, mert vittünk egy miniszörfdeszka szerű szivacsot, és azon bejött velünk jó sokat. úszni még nem nagyon próbált, de látszott rajta hogy nagyon hálás hogy kicsit vizes lehet ebben a nagy hőségben. Utána meg sikeresen eloszlattuk a nagymamák és a kisgyerekek reményeit csúnya morgással meg vakkantással. Kiskutyák nem szeretik a kisgyerekeket, és ez így van rendjén. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr365664428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása