EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

felújítás S02E08

2007. július 23. - Mirwen

Kezd a dolog latin szappanoperává válni: a festők igért határideje mostmár másodszor módosul: Eredetileg úgy volt hogy végeznek most vasárnap, azaz tegnap. Aztán kiderült lebetegedett egy emberük, aztán kiderül hogy ilyen melegben túrósodik a festék, úgyhogy kitolták a határidőt e hét csütörtökre, majd ma meg új telefon, melyben kiderült hogy mégegy ember lebetegedett, azaz már csak ketten vannak, és tuti a további csúszás. legalább a hét végéig. Ha nem tovább, teszem ezt kissé rosszmájúan hozzá. Jó-jó ne nyígjak, van hol laknunk, nem ott kell, de akkoris, szar amikor borulnak a határidők, mert ugye jön még két napi takarítómeló, aztán padlószőnyegfelszedések, közben meg kell rendelni a lamináltpadlót, amit utána meg le is kell raknunk. 

és még legalább egyszer jönnie kell a villanyszerelőnek, meg a redőnyösnek. Kicsit később meg - ha  már lesz mit bekötnie - akkor a gázszerelőnek is. Ági volt olyan kedves beposztolni hogy hogy néz ki a falon a Fruit Fool 4-es (a képen jobboldalon), éshát kicsit csalódott vagyok, mert valóban sokkal halványabb egy szín a falon nagy méretben mint a vacak színkártyán. Mindegy, legalább nem túl harsány, és tud majd érvényesülni mellette más szín is.

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr815664430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása