EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

felújítás ...helyett

2007. augusztus 15. - Mirwen

tegnap kaptam akkus csavarhúzót, hogy ne csesszem szét a kezem (jobban) a csavarhúzózástól, ilyen pici, aranyos, kézreálló , fürge, mint egy szexjátékszer. és a tegnap esti ikealátogatás után már csak egy adag tortilla+salsáért ugrottunk el egy boltba, majd haza a The Simpsons Movie-t nézni (I will not illegally download this movie). Magyarul bojkottáltuk a lakásbamenést, ahol már csak ragasztani kell az összes ki- és leszabott szegélylécet ebnek (ugye milyen jól félre lehet ezt olvasni?), nekem meg a két maradék fiókos konyhaszekrényt kell összeraknom. Vannak képek is frissek az albumban amúgy.

Ma ismét meló bojkott, mert megyünk le Balatonra munka után, fürdőruha+papucs+törölköző bekészítve a kocsiba. Ha marad a jó idő, akkor kapacitálnánk ügynöktársainkat is!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr165664464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása