EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

kommunizmus

2007. szeptember 04. - Mirwen

ott élünk igazából még mind. kurvára nem változott semmi...

merthogy miaretkesfaszér' a gázszerelő az atyaúristen?? hogy szabadnapot kell kivenni  miatta, mert egy hét múlva szerdára tud csak legközelebbi időpontot adni, és amikor kérdezi hogy mikor lenne jó, és mondom hogy délután öt után, akkor lassan és tagoltan elkezdi magyarázni hogy ők négyig dolgoznak, hogy képzelem én azt?! Akkor mondom neki hogy jó, de akkor jöjjenek korán reggel. Erre a pasas: jó, akkor beírom hogy reggel 9 és délután 1 között. MIVAN?? Hát ilyen négy órás etapokat tud mondani. 

Ezután lediktálja hogy mi kell hogy készen legyen addigra: 3cm átmérőjű lyuk a gázcsőnek, ikerföldelt konnektor a sütőnek, stb. Már vártam hogy jöjjön "...és dupla eszpresszó Józsinak, két cukorral, de nehogy öntsön bele tejet!

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr975664473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása