EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

hétvég

2007. szeptember 10. - Mirwen

péntek délután megismerkedtem luciával, akire kábé 5 perc alatt akartuk senoival rátukmálni a nagy babozhatnékunkat úgyhogy szegényt jól sarokba szorítottuk: kétfelől öntöttük rá a játékszabályokat hadarva, kapkodva, de a legszebb öröm a káröröm alapon gyorsan belejött és jól eltángált minket egy párszor. már amikor nem senoi alázott be épp félelmetes eredményekkel. Amúgy igen muris volt ahogy hárman vertük a blattot egy kocsmában féltizenkettőkor.

szombaton vidékre anyámékhoz

vasárnap meg bajára kirándultunk, Véndió, halászlé, Türr István, Duna, majd este Playstasion. Ugyanis sógor vett egyet, és azt le kellett meózni. Autóversenyes, úgyhogy eb remegő kezekkel és üveges tekintettel csüngött a konzol végén, és amikor fél11kor szóltam hogy lassan indulni kéne, akkor egy fél órára le kellett ülnie a zófára csak úgy, hogy utána ne kenődjünk fel az első szalagkorlátra, mert ugye ott nincs START A NEW GAME.

mostmeg hétfő, és mindjárt hányok a munkaundortól perpill. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr685664479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása