EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

zanza

2007. október 15. - Mirwen

sziasztok kedves gyerekek!

mirwen néni pénteken meg szombaton a testvérénél volt ahol betegre babázhatta magát, ezért most rettenetesen irigyek rá a szülei, akik még csak meg se foghatták a kis bercibabát. szegény tesómon teljesen elhatalmasodott a szülésutáni depi, és nagyon rossz volt hogy nem tudom (eredményesen) megvigasztalni, de nagyon reméljük hogy az idő mindenre gyógybalzsamot von.

Ennyi költészet után rá is térhetünk a hét fájó pontjára: kedden költözés, mostmár véglegesen és visszavonhatatlanul, ugyanis eb is és én is szabit vettünk ki (igaz én csak félnapit) és már költöztetőcég is van hívva, úgyhogy kedd délben egy tehereautón lesz a hűtő, az ágykeret meg a matracok, meg a mosogatógép is, azaz a mindennapok gerince. Ma dobozolunk ezért ezerrel, és nagyon nagy örömmel konstatáltam hogy az újlakásban már megy a fűtés, és ugye akkor lassan meleg lesz a padló is! éljen a hőveszteséggel hőcserélő központ ami pont a lakás alatt van! mwhaahhaaa

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr85664511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása