EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

vacsi

2007. október 31. - Mirwen

tegnapi kaja, tesztelendő a wok-lángot a gázfőzőlapon.

felső sor balról jobbra: shiitake, fokhagyma, gyömbér, uborka, fehérretek, pritaminpaprika, újhagyma. Lent: kínaikel (csak a fele kell), laskagomba, kés, újhagyma még egészben, ebből díszítésnek ment egy kevés a végén. A képről lemaradt: bambuszrügy. Amit még akartam, de nem volt csak egykilós kiszerelés: szójababcsíra.

kommentből idemásolom, hátha érdekel mást is:vegetable stir-fry ahogy az angol mondaná, ilyen wokon kis olaj, majd kábé minden bele, és keverget nagy lángon, felönt kis levesalappal, szójaszósszal, erőspistával, ami van otthon, amit szeretne az ember, és hirtelen megrottyant, de vigyázva hogy ne főjenek meg a hozzávalók, mert csak roppanva finom a kínai kel is, meg a többi is. Hozzá köretnek rizs.

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr465664520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása