EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

a felújítás előtti percek

2007. május 25. - Mirwen

tegnap bejegyeztük a naptárakba a randikat, mind én, mind a szobafestők. Ketten jönnek, ketten próbálnak majd levenni a lábamról... ugyanúgy kettő burkolót hívunk, és kettő víz-gázszerelőt. Versenyezzenek, nyűgözzenek le. Villanyszerelőből viszont csak egy van, mert ő már bizonyított, ugyanis csak másodállásban villanyszerel, amúgy munkatársam volt a krumpliföldön és szóval neki minden szavát elhiszem, na. 

amúgy lamináltpadló volt tegnap a téma, elmentünk a diego-ba megcsodálni a quick-step-fajtájút, és tényleg nagyon szép meg jó, de bazidrága, meg kicsit túlspilázzák a sok korhadt-fadeszka-sztájlt, hogy hűűűdeautentikus, és hát valljuk be őszintén, hogy mutatna egy 12nm-es panelszobában egy "aratási meszelt tölgypalló"? igen, nagyon nevetségesen. Át is mentünk obiba, ott meg kábé a legolcsóbba szerettem bele, szép világos juhar, egyszerű lélek vagyok. Nekem amúgy az álmom az a tökfehér deszka padló mint pl ebben a nappaliban, de eb nem engedi, mert nem akar kórházasat játszani. 

ezenkívül begyűjtöttem egy tonnányi dulux színkártyát, meg végignéztem ahogy valaki épp színkevertet, tök jó móka. Tud valaki amúgy Dorognál kicsit közelebb hasonló kaliberű festékszaküzletet?? mert a zinterneten nincs egy se... és én ezt egész egyszerűen NEM HISZEM EL... 

Recept

Variációk kiborulós hisztizésre

Végy egy nőt. Egy nagy kanál PMS-el kend be jól. Ne hagyd aludni három napig, és a héten eddig megbeszélt összes randit mondd le. Adagolj mellé hangulatrontó gyógyszereket, majd körültekintően felejtsd el a névnapját. A jó meleg sütőben szobában addig áztasd a saját levében amíg lefelé konyulni nem kezd a szája, majd mentegetőzésnek vess be egy totál helytelen mondatot amin még a lélegzete is elakad ...és blogolni kezd. 

 

ez itt nem a kert...

volt már valaha az úgy veletek hogy a barátotok/férjetek/pasitok inkább a szüleit választotta mint hétvégi programot, ahelyett hogy veletek kelljen mégegy unalmas napot eltölteni? idézem: "de nem akarok otthon ülni és nem csinálni semmit" mintha én tehetnék róla hogy nekem nincs kertem, mert amúgy tesómékhoz is azért járunk mert kert, otthon is azért jó mert kert. és amúgy ott se történik s.e.m.m.i.  extra

mert nekem jó kislakásba beszíjjazva élni a kutyaszar, a villamosricsaj és a dögmeled édes háromszögében?

mi ilyenkor a megfelelő válasz? létezik olyan egyáltalán?

projektet

és közben a sok dolog meg pezseg a háttérben...

az egyikről még nem beszélhetek, de eljön pár nap múlva annak is az ideje

a másik meg a lakásfelújításosdi, aminek előkészületeit újfent megbirizgáltam: beszéltem két festővel is, akikkel ma újra egyeztetek, és valószínűleg szombaton eljönnek megnézni a lakást hogy tudjanak árajánlatot mondani. Ugyaninnen lesz még burkoló is. Villanyszerelő van, már csak víz-gáz-szerelő kéne, meg a végén parkettás.

Tegnap voltunk ikeában konyhákat nézni, ma megyünk diego-ba lamináltpadlót nézni és pénteken meg festékbolt lenne... de még az is megeshet hogy beáldozom a holnapi napot is, mert ez totál izgi. Tudom, egyszerű vagyok.

eb mindeközben már második napja egy ekszelt bűvöl, ami képes lesz bármilyen lakáshitelt összehasonlítani bármilyen másik lakáshitellel, de úgy ám, hogy közben minden lehetséges paramétert figyelembe vesz. 

hmmhmmm, remekremek! 

mánia

nos az van még, hogy nem vagyok komplett. bár ez nem újdonság.

most az a legújabb mániám hogy szerzek egy ilyet:

igen, ami az utcán van, legfőképp a villamosvonalakon. A nevét is sikerült kideríteni: Forgalomtechnikai tükör. De nem ám az új narancssárga műanyagkeretes érdekel, mert azt már megtaláltam, lehet kapni, alig harmincezer forint a fél méter átmérőjű, de lehet kapni 500, 600, 700, 800 és 900mm átmérőjűt is...

szóval nem az érdekel, hanem az a régi, aminek olyasmi kerete van mint a képen láthatónak, de ez amerikai kép - magyart nem találtam -, a magyaroknak szélesebb a kerete, szerintem fából van, és piros-fehér csíkos. a foncsort meg megtépázta már az idő vasfoga, meg különbenis.

hogy minek? a szobába a falra. szerintem nagyszerűen fog kinézni.

(Csabi munkatársamnak mikor elmeséltem erőteljesen gesztikulálva, nagy örömködve a tervemet, hümmögött egy darabig amikor befejeztem, majd visszakérdezett: "miért, van nálatok a lakásban beláthatatlan kanyar?")

szóval lehet kapni az új fajtát a Plastirout-nál, de amint írtam, csak az újat, úgyhogy írtam nekik hogy régit hol lehet kapni, nincs-e nekik. De nincs, és persze nem is tudja hogy hova lesznek a régiek...

Ekkor felütöttem a bkv.hu oldalát, és találtam ezt az aloldalt, ahol a békávé az utolsó csavarig mindent felajánl megvételre a használt cuccaiból. Ott találtam telefonszámot, felhívtam az Értékesítési csoportvezetőt, aki: "őszintén szólva fogalmam sincs hogy mi lesz velük, mivel nem újrahasznosíthatóak, mi nem foglalkozunk tükrökkel, de esetleg megadom a pályafelújítási csoportvezető telefonszámát, hátha ő tud segíteni"

és most már egyszer hívtam, de nem vette fel. délután újrapróbálom.

süti beállítások módosítása