EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

done

2007. szeptember 28. - Mirwen

túléltem. Anyám elmondása alapján borzasztónak tűnt, de se az orvosi hashajtó nem volt nagy cucc - legalábbis nem kellett a vécé mellett görcsökben fetrengeni egész éjjel -, se nem volt négy darab beöntés, hanem nulla. Nem fújtak léggömbbé csak icipicit, és tényleg nem fájt. Jó amikor már a gyomromnál jártunk kábé, akkor azért vinnyogtam egy sort, de nagyon rendes volt mind a nővér mind a doki. Amúgy lehet visszamondani a síromra vett koszorúkat, kutya bajom.

Ezt megünnepelni be is mentem a Lehel téri piacra és vettem vargányát. 

let the show begin

13:15 kor bevettem 40ml X-Prep-et. elvileg az van ráírva hogy 5-8 óra múlva jön a hatása, meg hogy egyszerre kell az egész üveggel meginni (75ml), de csak szép sorjában. A cucc amúgy rendkívül finom, ilyen rumos csokis íz, még sűrű is hozzá mint a tubusos sűrített tej, szóval ezzel a részvel nem lesz gond, pedig azthittem hogy majd hányok is tőle.

Innentől nincs kaja, mondjuk már eleve nem erőltettem reggel se a szilárdat, nincs sok értelme magam ellen dolgozni. meg most enni az kicsit olyan mint a halálsoron az utolsó vacsora: eszik azok ott homárt, amikor már megemészteni nincs is idejük... akkor már nem tök mindegy?  igazán büszke vagyok magamra hogy ilyen nívós dolgokat tudok ide írni mindig.

amúgy meg megvettem az imént Az Idő Urai limitált DVD-t, igggen! 

gusztus az nincs

igen, már megint gusztustalan. ilyen az élet körülöttem. szóval holnap megyek végbél és vastagbél tükrözésre, és ezt is dokumentálni szándékozom, mert egy ilyen elvetemült állat vagyok. Ma még csak a délben beveendő orvosi fosatót kell megigyam, az X-Prep-et, hogy üres legyek holnap délelőttre mint a patyolat. Addigis elmegyünk tesómmal hitelügyben intézkedni, úgyhogy a délutáni viszlát, és BEWARE!

almafa béta

Tegnap az utolsó szekrényajtót vettük meg az ikeában, ugyanis egy ajtószárnnyal kevesebbet adtak a múltkor. Egy jól megérdemelt hotdogra bementünk a büfébe, és épp mustárt meg ketchupot akartam nyomni a kis hotdogokra, amikoris két erdélyi harmincas pasi is odanyomult a ketchupokhoz és elkezdtek nyüzsögni, én meg nem tudtam koncentrálni a hotdogtöltögetésre, és már épp kezdtem volna bosszankodni, amikor megszólított az egyik:

"neharagudj, kiolvasnád nekem hogy melllyik a csipőss kecsáp?

Pontosan vele szemben meg ott lógott a három piros meg három sárga flakon, himbálóztak öles betűkkel az oldalukon hogy "CHILIS KETCUP", "KETCHUP", "KETCHUP", "MUSTÁR", "MUSTÁR", "MUSTÁR". Egy pillanatig nem is értettem a kérdést, aztán megmutattam, a másik meg megkérdezte hogy van-e majonéz. Neki meg mondtam hogy nincs. Rém aranyosak voltak, ahogy a ketchupos pasas is vissza-vissza kérdezett hogy "bisztoss?" "bisztos ez az amelyik nem csíp?". Kicsit zsezsegtek még ott a flakonokkal, aztán elvonultak jókedvűen enni az egyik álló asztalhoz, majd meg ki a metró felé.

még sosem találkoztam igazi analfabétával 

zanzásítva

1: Berci gyerek még mindig gyomorszondán, infúzión, antibiokikumkúrán, de legalább a lélegeztetőgép lekapcsolva, és a szondán már a tesóm tejét is kapja. Tesóm még csak egyszer nyúlhatott be hozzá gumikesztyűben... súlya ugye 1980gr volt, majd felment 2020-re, ami vizesedés miatt lett, majd vízhajtók után 1760-ra visszaesett, tegnap 1820, ma 1830.

2: lakásban összeszerelte eb a PAX szekrényeket, van pultvilágítás a konyhában, működik az erkélyvilágítás is, felszerelve a zuhanyfüggöny, felszerelve a konyhai bal oldali faliszekrények. Ma PAX szerelés: ajtajai, belső kiegészítői (rúd, kosár, polc) beszerelgetés. Meg fúrás: a könyvespolcot is meg a ruhásszekrényt is a falhoz kell rögzíteni. Jaés azt a hat köbméter kartonpapírt kell elszállítani a szelektívgyűjtőbe ami az ikeás cuccok után maradt.

és mostmár a második adag könyvet szállítottuk át a lakásba, örömködéses állapot ez már!

3: hétvége kurvajó volt, először is szombaton is meg vasárnap is délig alvás, ez már önmagában zseniális (nem a délig alvás, hanem a lehetőség rá), aztánmeg

- szombaton Balatonfelvidéken kirándultunk nagyon Ediacara ötletéből kifolyólag: Öcs, Vigándpetend, Zalaháp, Kapolcs, majd a végén egy erdő, ahol eb szedett vagy másfél kiló őzláb gombát, amiből rántottgomba lett este. És rántott gomba-szagra gyűl az éjji vad: Senoi és ffc átjöttek úgy fél tíz felé hogy babozzunk, nos a hajnal háromig tartó vendégesdi alatt két menetet sikerült abszolválni, olyannyira elvoltunk, dumáltunk, gyűrűkurát néztünk, eb sütötte a gombát, ffc longisland-ot kevert, stb. remek volt nagyon.

- vasárnap meg eb cifrafosott egész nap, ezen jót mulattam, ugyanis előző nap megígérte hogy az enyém a fehér nagykocsija ha elvinné a gomba, de kiderült hogy csak az olaj volt a ludas: nemhiába, egy gomba se szeret langyos olajban megsülni. (én nem ettem a gombából, mert nem vagyok oda az olajban sült cuccokért. Meg akkor kié lenne a kocsi, ugye?) a cifrafosáson kívül összeszereltük még a fent felsorolt dolgokat, majd este megnéztük a Bourne Ultimátumot.

a filmről: nagyon frankó, akciódús film, ehhez kétség nem fér. Én egy 8-as IMDB csillagot adnék neki. És hogy miért "csak" ennyi? mert nem tetszik az a tendencia hogy egyre inkább pörögni kell/pörgetni kell az eseményeket, különben a néző elunja magát (?). értem én, kérem, de ez már az a bizonyos ló túlsó oldala: itt végig másodpercenként öt vágás, kibaszott gyorsan pörgő sztori és cselekmények, és a drámai akciós zene. VÉGIG. komolyan három olyan jelenet volt, amikor beszéltek, és egész idegesítően kiesett a film egészéből, mert se zene nem volt alatta, se nem volt vágás kerek - mondjuk - 1,5-2 percig. És akkor a rángatózó kameráról nem beszéltünk... amúgy totál egyetértek aeonflux-szal, Matt Damon kurvajó akcióhős lett, még ha az orra még csak férfiasnak se nevezhető, nemhogy akcióhősösnek. Nagyon jól öregszik/érik!

süti beállítások módosítása