EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

jóga és fröccs

2008. február 20. - Mirwen

tegnap nem mentem jógára. Két dolog miatt: 1: nem volt túl szimpi a társaság (alapéletkor duplája az enyémnek), 2: a pénzt inkább pszichológusra költöm, 3: lusta dög vagyok.

nem, nem lustaság, hanem nem azt adta amit vártam. így jár az aki pilates edzést vár hatha jóga feliratú teremben. ehh...

cserébe otthon széndioxidreaktort fabrikáltam, már a másodikat. Kellett egy nagy 2,5 literes pillepalack, élesztő, kristálycukor meg langyosvíz. kupakon keresztül egy cső - az a vékony, "infúziós" -, majd a végére porlasztókő, azt bele kell lógatni az akváriumba, és voilà, az élesztőbacik elkezdik megzabálni a cukrot, közben széndioxidot pukiznak. Fantasztikus látni ahogy ez a faék egyszerűségű szerkezet tényleg működik.

majd csinálok egy szódagyárat még a végén.

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr185664593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása