EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

Hollywood-i szuperprodukció

2008. július 24. - Mirwen

na, készen lett tegnap éjjel a cuccos. Igen, az volt a gond, hogy a szerencsétlen progi .bmp-ben(!!) mentett el minden egyes képkockát, ezért lett a végső mozgófilm majdnem két gigabájt.

de ezt divx-be átkonvertálva már csak 4 mega lett, az meg már ment is fel a youtube-ra.

és íme:

Adblock

 

itt a link, arra az esetre hogy ha a beágyazott videó "We're sorry... blabla"-val valamiért nem elérhető mégsem: https://www.youtube.com/watch?v=_wA3OrmnwiA

Szóval ez itt egy perc az egészből, de minden benne van.

Egy kis műsorfüzet hozzá:

0:00-0:12-ig a mélységgel játszva az egész gyerek bemutatása, igen ott középen az a kis izé, ami olyan fura gumimaciszerű. Felül van a feje, alatta a teste, ilyenkor még ez a két rész majdnem egyforma méretű, meg hozzá a kis végtagkezdemények.

0:13-tól elkezd mozogni, elég jól lehet látni hogy külön mozdul a teste, aztán meg a végtagjai

0:43-tól kicsit nyugiban van, de ekkor jól lehet látni azt a kábé kétszer két pixelt ami a szive, és ahogy az dobog

0:49-nél meg átvált a nőci szívdobogás frekvencianéző üzemmódba, aminek elvileg hangja is van, gyakorlatilag nagyon nagyon halk lett a konvertálás során. Szóval itt hozzá kell képzelni egy a minta szerinti nagyon gyors hangos kistraktorszivecskét. szmájli.

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr115664723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása