EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

csoda

2008. augusztus 04. - Mirwen

ma megtörtént velem.

Előre le kell szegezzem, még sosem voltam IMAX moziban, nem láttam másfajta 3D-s filmet sem, szóval nemtudom hogy máshol milyen. 

De ma a Science Museumban voltunk, és teljesen véletlen vettem észre hogy van imax, és hogy adnak asszem ötféle filmet. És az egyik a "Space Station" volt, ígéretes névvel, de mivel nem tudtam semmit az egészről azthittem hogy valami félgagyi animált dolog lesz. Erre nagyon nem. NAAAGYON nagyon nem...

Egy Lockheed Martin és NASA közös produkció, astrounauták filmezték, Tom Cruise narrálta, iszonyú profi és porig alázó.

Hol sírnom kellett, hol ájuldoznom, vagy épp majd bepisilni az élménytől, de végig libabőrösen.

A vászon három doubledecker magasan, vagy négy szélesen, TÉNYLEG ott lebegett az ember a Nemzetközi Űrállomás felett. Vagy épp Kazahsztánban a Szojuz fellövésekor a riporterek gyűrűjében.

Miután többször majd meghaltunk az élménytől, és kijöttünk, hogy akkor folytatjuk a múzeumlátogatást, egy darabig csak hápogni tudtunk hogy ilyen nincs. És hogy innentől feleslegesen semmiség minden további dolog...

száz szónak is egy a vége, ha londonban jártok, ki ne hagyjátok semmi pénzért.

----------------

eb most nézte meg hogy megy ugyanez a műsor pesten az Arénában. magyar szinkornnal?!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr855664735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása