EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

amit rühellek

2008. október 19. - Mirwen

az az ha valaki a munkájáról beszél hosszan. Tudom hogy a tanárok sok érdekes dolgot tudnak mesélni, de akkor is sikítófrászt kapok ha felhívom anyámat, vagy tesómat, vagy anyóssal beszélgetek, és újra meg újra végig kell hallgatnom hogy mit össze szendvednek a kollégákkal/gyerekekkel, hogy s mint van a sanyarú sorsuk, satöbbi. 

És ugyanígy az összes olyan munkahelyi beszámolót ami hosszabb mint öt perc, mert bassza a csőröm hogy én hiába mesélem el hogy a szviccsen milyen érdekes volt a foglalás a testcase-eim futtatásához, vagy hogy melyik köcsög váltott be alám a szerveren, de azt valahogy senki se hallgatja meg, mindenki két perc után témát vált. Jó, értem én, de akkoris, akkor legalább nekem se kelljen végighallgassam a mások sirámait/örömeit több tíz perceken keresztül...

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr295664790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása