EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

The Blanket S01E02

2008. november 05. - Mirwen

Nos már ennyi van, ami sok is meg nem is, meg ugye közben megérkeztek a maradék színek is, így már van fehér, sárga, barack, rózsaszín, lila, kék és almazöld.

Viszont az a gond, hogy a múltkor csináltam egy "szabás"mintát hogy a megfelelő minta kirakását hány kis négyzetből kell csinálni. Nos minden színből kell húsz... Még jóóóó messze vagyok, és azt számolgattam, hogy ha napi kettőt csinálok, akkor is egy hónapig még horgolászhatok...

Ettől megrettenve csináltam egy alternatív - azaz kisebb - takarómintát is, az kb feleekkora, természetesen feleennyi kiskockával, de az is még jó két hét.

És akkor még a kiskockák körbehorgolása egyesével, aztán meg az összes összevarrása... nos bőven elegendő ez az egy projekt erre az évre asszem. szmájli.

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr715664811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása