EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

hétvégi zaba

2008. november 18. - Mirwen

Szombaton amúgy anyóséknál voltunk, és borzasztóan ügyeltek a kismamák lájtos kajáltatására: Nagy adag húsleves mégtöbb cérnametélttel, főtt hús, Krumplipüré, savanyúságok, aszalt szilvával töltött rántott csirkemell, aztán meg egy hatalmas adag kemencében sült csülök (konkrétan két egész) hozzá a mellette sült krumplival. Volt még kemencében sült pogácsa, epres piskótarolád és túrótorta.

ööö...

Vasárnap - mivel eléggé kiéheztünk az előtte való napi alig-evésben -, elmentünk este senoiékkal a Vakvarjú étterembe, amit még KCs ajánlott. Nos nagyon klassz az étterem, jó a honlapjuk, ígéretesek az ételek - még ha kicsit túl sokféle is -, de sajnos két dolog aláaknázott mindent: az egyik a Márton napi libavacsorás libatöpörtyű lilahagymával-ban a két napos szikkadt töpörtyű, a másik meg a ZÉRÓ memóriájú és flegma pincér. Kár érte. Képek itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr425664822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása