EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

The Blanket S02E01

2008. december 15. - Mirwen

a kész 77 db négyzetet ezekután gondosan körbehorgoljuk fehérrel, ez adja meg a közös nevezőt, meg ugye majd az összevarráskor is ugyanezt a fehér fonalat használom majd, így talán nem lesz feltűnő. Amúgy meglepően gyorsan haladok a körbehorgolással, már majdnem a felénél tartok, a héten kell is venni az újabb gombolyag fonalat...

Amúgy így mikor már több mint felénél járok a dolognak, most vettem észre, hogy miért nem stimmelnek a négyzeteim. Mert elvileg ugye minden oldalukon egyenlő mennyiségű ú.n. pálcának kéne lennie, és az egyik oldala nekem mindig több volt, mindegyik négyzetnél, de eddig nem találtam meg hogy hogy lehetne jobb, persze most amikor már mindegy, most igen. Fasza. 

Szóval nem tudom hogy hogy fogom összevarrni így a takarót hogy nem ténylegesen négyzet alakúak a kis négyzetek. Ilyen hullámos izé lesz? Ilyen hullámos izé lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://mirwen.blog.hu/api/trackback/id/tr275664850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása