EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

Murder, she wrote

2008. július 25. - Mirwen

Jessica Fletcher for prezident.

Mondtam már hogy szeretem az ilyen gyilkosos nyomozósat? Bár ki nem? Sherlock Holmestól CSI-ig jöhet minden, de ezek a régi tévéfilmek annyira aranyosak. Miss Marple, Poirot, Dr. Mark Sloan, mindegy, jöhet.

Wall-e

Tegnap bennfentes Wall-e vetítésen voltunk, amit én többet meg nem teszek, ugyanis terhesen mindenen bőg az ember, főleg egy ilyen egyedülmaradt a kis csótányával az egész földön a pici régi robot, és E.T. nach Hause telefonieren.

Végig azon küszködtem hogy a nachost tömjem magamba, és próbáljam ne kiengedni a könnyeimet, mert milyen ciki már majd szétbőgött arccal hellósziázni a "blogvilág krémjének", ahogy PsycloneJack nevezte.

Nagyon aranyos, nagyon tetszett (főleg az eleje), de kíváncsi lennék hogy ha nem tarol épp bennem a hormon-tenger akkor milyennek láttam volna.

Hollywood-i szuperprodukció

na, készen lett tegnap éjjel a cuccos. Igen, az volt a gond, hogy a szerencsétlen progi .bmp-ben(!!) mentett el minden egyes képkockát, ezért lett a végső mozgófilm majdnem két gigabájt.

de ezt divx-be átkonvertálva már csak 4 mega lett, az meg már ment is fel a youtube-ra.

és íme:

Adblock

 

itt a link, arra az esetre hogy ha a beágyazott videó "We're sorry... blabla"-val valamiért nem elérhető mégsem: https://www.youtube.com/watch?v=_wA3OrmnwiA

Szóval ez itt egy perc az egészből, de minden benne van.

Egy kis műsorfüzet hozzá:

0:00-0:12-ig a mélységgel játszva az egész gyerek bemutatása, igen ott középen az a kis izé, ami olyan fura gumimaciszerű. Felül van a feje, alatta a teste, ilyenkor még ez a két rész majdnem egyforma méretű, meg hozzá a kis végtagkezdemények.

0:13-tól elkezd mozogni, elég jól lehet látni hogy külön mozdul a teste, aztán meg a végtagjai

0:43-tól kicsit nyugiban van, de ekkor jól lehet látni azt a kábé kétszer két pixelt ami a szive, és ahogy az dobog

0:49-nél meg átvált a nőci szívdobogás frekvencianéző üzemmódba, aminek elvileg hangja is van, gyakorlatilag nagyon nagyon halk lett a konvertálás során. Szóval itt hozzá kell képzelni egy a minta szerinti nagyon gyors hangos kistraktorszivecskét. szmájli.

hmmhmmm

na, megvan a dvd-ből az avi, mostmár ki is vágtam belőle azt a darabot ami kell, épp kezdtem volna örvendezni, erre most nézem hogy 1,8 giga a mérete, pedig csak 59 másodperc az egész... HOLOTT az eredeti 7 percnyi film alig több mint kétszáz mega... 

(a Handbrake készített a dvd-ből avit, aztán a Blaze Media Pro-val editáltam, de kellett hozzá a legújabb ffdshow.)

ezaz

oké, már avi megvan, márcsak editálni kell, de amit találtam editáló az meg valamiért lefagy.

namindegy. a lényeg hogy .... a lényeg hogy megvan, jó helyen van, több réteg zsírpárnával védem ettől a borzasztó fos időtől, amire kívételesen annyira nem is  haragszom, mert este istenit lehet aludni legalább

bár mostmár fejfájás kerget és baromira nem történik velem semmi érdekes. Itthon vagyok, és teszekveszek, tévét nézek, olvasok, rendetrakok, mosok, mosogatok, kaját készítek (kíváncsi vagyok meddig birom a salátaevést). A gyomrom néha rakoncátlan.

este meg megyünk megnézni a walle-t

süti beállítások módosítása