EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

tetszik?

2008. január 31. - Mirwen

Dooce-nál olvastam még a minap erről a videóról, de azóta se hagy nyugodni.

Adblock

"The 13-year-old boy inside of me thinks this video is exceptionally rad and has watched it four times in a row while shouting DUDE! at the screen several times. Also, some of the comments are so good that I want to stick my cold, wet finger into the Internet's ear."

ugyanígy érzek én is, nagyon tetszik. Nektek? lehet csillagozni, végre értelme lesz. szmájli.  

rend

valahol azért mélyen legbelül bánt az hogy nem lehetett nekem is ilyen blogom, illetve hát ugye kétszer is nekirugaszkodtam, aztán mégiscsak elvették mindkét műsor sugárzási jogát valami magasabb ORTT-nél. Ugyanakkor viszont áldásként próbálom megélni ezt, mert az tapasztalom hogy amennyire rágörcsöl az ember a témára, főleg a legelején, aztán az elsőnél, aztán a következőnél, aztán megtorpan. és elmélázik. Hogy csak a görcs hajt? Rákényszerülsz az objektivitásra, leállsz a kivizsgálásokkal, és a végén rájössz hogy talán jobb is ez így. Szabad percek, napok, hetek.

JQ írta meg az igazságot hogy aki kicsit is labilis volt alaphelyzetben az a gyerek mellett becsavarodik. Szóval először tegyünk rendet itt fent, a többi nem is számít. 

nemtudom

a jelszó megoszt. látom. engem is. mindegy, majd kialakul valami. Nincs üdvözítő megoldás.

mindegy.

Mesélek inkább arról hogy a lakás most csütörtökön fog vizsgázni abból hogy hány embert tud egyszerre befogadni. Ugyanis jönnek a kollégáim szép számmal, meg az oldalbordák. Mi meg már második napja erre készülünk ebbel, tegnap pl sütit sütöttem, mialatt eb kiporszívózott. Ilyen csináld-magad-pizza lesz, azaz begyúr eb egy rakás pizzatésztát, kirakunk soksokféle alapanyagot, és mindenki olyat csinál magának amilyet szeretne. Ezzel is kicsit interaktívabbá téve az eseményt. Aztán lehet hogy besül az egész, mert elfogy ez vagy az, vagy nemműködik rendesen a három pizza egy sütésre, vagy éhesek maradnak, vagy mittomén. Akkor majd rendelünk pizzát és kész.

más: már megint terítéken volt tegnap a disszidáljunk-e-valahova-amíg-még-fiatalok-vagyunk lemez, és már megint nem tudtuk megválaszolni. és azt se hogy vidék vagy város. a világbékére a megoldást könyebb lenne megtalálni talán...

igazából mostanában csupacsupa ilyen könnyen megválaszolható kérdés foglalkoztat. 

jelszó helyett

Még alakul, de lehet hogy az lesz hogy lesznek olyan bejegyzések amik csak mail formájában lesznek elérhetőek és azokat szétküldöm azoknak akik jelentkeznek hogy a továbbiakban a hasonló esetekben szeretnének értesülni a fasságaimról a törénésekről. Bár miért tenne ilyet egy ember, ugye?

szóval kísérleti jelleggel, de akkor elkezdeném gyűjteni a mélcímeket. És azoknak rögtön küldöm is a hétvégi zanzát

süti beállítások módosítása