EQ fogyatékos, továbbra is leszázalékolva

mirwen

mirwen

just a perfect day

2008. február 24. - Mirwen

szombaton kirándultunk:

köröshegyi viadukt látogatás


Rádipusztán árpádkori romnézés,

Balatonbogláron gömbkilátózás, 


Balatonbogláron épülő teszkó-nézés, 

Balatonszemesen Kistücsökben fantasztikus estebédelés,

Zamárdin a Szamárkői kilátóban naplementenézés,

Hazafelé M7-esen fényespontlátás baloldalon, majd utánaeredés (majdnem Várpalotáig...), nádtűzvésznél katasztrófaturistáskodás


Konzumidióta énemnek még egy kis IKEA-látogatás

majd hajnal egyig szex Harry Potter olvasás 

 

jóga és fröccs

tegnap nem mentem jógára. Két dolog miatt: 1: nem volt túl szimpi a társaság (alapéletkor duplája az enyémnek), 2: a pénzt inkább pszichológusra költöm, 3: lusta dög vagyok.

nem, nem lustaság, hanem nem azt adta amit vártam. így jár az aki pilates edzést vár hatha jóga feliratú teremben. ehh...

cserébe otthon széndioxidreaktort fabrikáltam, már a másodikat. Kellett egy nagy 2,5 literes pillepalack, élesztő, kristálycukor meg langyosvíz. kupakon keresztül egy cső - az a vékony, "infúziós" -, majd a végére porlasztókő, azt bele kell lógatni az akváriumba, és voilà, az élesztőbacik elkezdik megzabálni a cukrot, közben széndioxidot pukiznak. Fantasztikus látni ahogy ez a faék egyszerűségű szerkezet tényleg működik.

majd csinálok egy szódagyárat még a végén.

indiános

nos mivel sokan félreértettek, egy disclaimer:

nincs a szinglikkel semmi bajon, én is voltam az, sok barátnőm is volt/van/lesz még az, tessék kiélni magát az embernek - hogy ilyen szépen fogalmazzak - bulizni rogyásig, pia, haverok, ____  (üres rész kitöltendő). Erre való ez az időszak. Nem is erről beszéltem. hanem hogy tudni kell hogy ez nem egy állandó időszak, mint ahogy ovis se lehet örökké az ember, hiába jó homokot lapátolni a csillag alakú sütiformába pedig. Minden változik, ettől sokan félnek, pedig nem kéne. Minden időpontnak, és minden évnek, minden korszaknak megvan a maga szépsége, azt kell teljessé tenni, azt kell maximálni. Szerintem.

a tanulságom meg az volt hogy aki őrült pasifaló szingliként szeretne hatvan évesen is kocsmákban  tengeni-lengeni, az ne vállaljon gyereket.

de persze kicsit ferdült az egész azzal hogy valószínű valami nem stimmelt ezzel a nagyanyámmal fejben, csak ugye senki sem kezelte, ő meg orvoshoz soha nem ment, és nem is lehetett ugye elküldeni. Szóval szerintem ilyen mértékű személyiségtorzulás ami nála volt, az már abnormális. Mi ezen nem tudtunk változtatni, pedig kipróbáltunk tüzet-vizet.

uff. 

süti beállítások módosítása